Ekspert i forbehandling til sikring af god vedhæftning

Et godt og holdbart resultat, når man snakker pulverlakering, opnåes kun ved at være meget præcis og punktlig i alle faser af arbejdet, fra jernfosforteringen, der skal sikre en god vedhæftning, til brugen af de rigtige materialer i lakeringen.

Miltona Pulverlakering er ekspert indenfor området, og har med sine nye maskiner og 2.200 m2 store produktionshal en god kapacitet til at håndtere de fleste opgaver. Med udgangspunkt i vores produktion i Greve, servicerer vi primært kunder i København og Sjællands området. Det være sig både private og erhvervs kunder.

 

Ekspert i processer der sikrer god vedhæftning

Visse dele af processerne, når vi snakker behandling af metaller med henblik på bedre vedhæftning af pulvere, er standard, men det færdig resultat er oftest en individuel størrelse, og det er derfor meget vigtigt for os med en dialog med kunden om kravene til det færdige produkt.

Vi starter processerne med en jernfosfortering der skal sikre at overfladerne er rene og fri for detaljer der gør en vedhæftning dårligere.

Denne forbehandling kan gennemføres hos os af medier der har helt op til følgende dimensioner, Bredde 0,8 m højde 1,6 m og længden 4 m.