Montering af dine produkter

Montering er næste skridt. Når den er kommet igennem alle stadier af pulverlakeringen, tilbyder vi naturligvis en komplet montageløsning hos Miltona. Hvad enten du ønsker montering af os, eller bare emballeret og leveret det, så kan vi sørge for det. Vi kommer ud til montering i hele Storkøbenhavn og Sjælland.

Det betyder at du som kunde kan afhente, eller få tilsendt, et helt færdigt produkt. Det vil umiddelbart kunne bringes videre til salg eller videredistribution. Med en afsluttende montering eller levering fra os, er du sikker på at kun skulle lave lige nøjagtig så meget af arbejdet som passer dig. Vi sørger for at udvise samme niveau af kompetence og kvalitet i vores montering, som vi gør i alle andre faser af pulverlakeringen.

 

Høj og konsekvent service

Vores medarbejdere er erfarne og serviceorienterede, og hjælper gerne med opsætningen og montering. Du er også sikker på at få et miljøvenligt slutprodukt, da vores erklærede miljøpolitik forpligter os til det. Så er du altid sikker på at du få en grøn pulverlakering, og den der medfølgende montering.

Kontakt os og hør om vores ekspertise indenfor pulverlakering – og ikke mindst hvordan vi kan hjælpe med at montere, emballere og levere det efter den færdige pulverlakering.