Ekspert i overfladebehandling

Miltona Pulverlakering er en virksomhed med mange års erfaring indenfor overfladebehandling. Med en historie der går helt tilbage til 1962, kombineret med en konstant stræben efter at dygtiggøre vores processer, arbejdsmiljø og klima, finder du hos os den helt rigtige leverandør. Vi er eksperter i overfladebehandlinger, som kan holde i mange år.

Vi udfører efter automatisk afvaskning en jernfosfortering, som forbedrer vedhæftningen af den efterfølgende pulverlakering. Vores store 2.200 m2 produktionshal kan håndtere opgaver fra selve overfladebehandlingen til lettere montagearbejde, emballering og forsendelse.

Desuden kan vi tilbyde sandblæsning, som udføres igennem en af vores samarbejdspartnere. Vi sørger naturligvis for, at emnerne bliver behandlet på bedste vis.  

 

Få lavet din overfladebehandling hos os

Det er en god og sikker investering, at få lavet en professionel overfladebehandling. Dette gælder uanset om elementerne er til inde- eller udendørs brug. 

Kun ved korrekt brug, og anvendelse af kemikalier og processer, vil man opnå et optimalt resultat.

Alle processer er lige vigtige, heriblandt at affedte overflader og en efterfølgende lakering.

Vi er eksperter på området, og deler gerne ud af vores viden. Så har du en opgave, og ønsker en uforpligtende snak, så tag endelig kontakt til os. Vi servicerer kunder på hele Sjælland.